Livrare & Plata

Livrare & Plata

Plata

Pentru a achita produsele comandate pe www.santehmarket.md aveti la dispozitie

Plata numerar

Plata se face in lei, integral, la livrare. În cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. Agentul de curierat este obligat sa ofere clientului o chitanta nefiscala care atesta efectuarea platii.


LIVRARE

Livrarea produselor se va face pe teritoriul Moldova. Santehmarket isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor in maxim 48 ore.
Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare. Santehmarket isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.
1. Termenul de livrare este de maximum 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii dvs.
Este posibil ca in cazul in care exista o cerere mare pentru un anumit produs, stocul de la depozit sa se epuizeze, astfel incat termenul de livrare a produsului sa fie mai mare. In aceasta situatie, veti fi notificat telefonic pentru fiecare caz in parte.
2. Produsele comandate pot fi livrate prin curier rapid, cu plata ramburs.
3. In cazul in care optati pentru livrarea prin curierat rapid, se va factura un cost de transport de 50 lei + TVA pe comanda.
In cazul livrarii cu ramburs, va rugam sa verificati integritatea ambalajului in prezenta curierului. Daca exista nereguli, inregistrati-le impreuna cu curierul intr-un proces verbal pe care il expediati apoi pe adresa noastra. Vom avea astfel posibilitatea, in aceasta situatie neplacuta, de a remedia eventualele probleme aparute in timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare.
4. Coletul poate fi desfacut numai dupa acceptarea si achitarea rambursului.
Garantam continutul coletului in conformitate cu comanda dumneavoastra.
5. Eventualele sesizari (legate de garantie, returnare, schimb,livrare) pot fi solutionate prin intermediul departamentului de relatii cu clientii.
Acesta poate fi contactat zilnic, de luni pina vineri, intre orele 8:00 si 19:00, la telefoanele afisate pe prima pagina a site-ului.
6. Santehmarket distribuie si accepta doar cumparatori din Moldova.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei moldovenesti in vigoare Santehmarket isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Santehmarket care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii moldovenesti.

CALITATE

Toate produsele comercializate prin acest site sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Pentru ca produsele care ajung la dumneavoastra sa corespunda unui nivel calitativ cat mai inalt, acestea sunt strict verificate inainte de ambalare in vederea livrarii. Chiar si in conditiile de maxima atentie pot aparea probleme, astfel, pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara fara riscuri, toate produsele defecte din fabricatie, fara a prezenta semne de uzura, vor fi schimbate fara costuri suplimentare, in cel mai scurt timp posibil.